Rensa på landet och bli rik på kuppen

Planerar du att storstäda och rensa ur sommarhuset? Då bör du vara försiktig med vad du slänger. I många sommarstugor kan det nämligen finnas oanade dyrgripar bland sakerna man samlat på sig över åren.

Har du något att sälja? Kontakta ditt närmsta auktionshus för en gratis värdering.

För många svenskar är sommaren synonym med lata dagar i hängmattan på lantstället och när ledigheten nu närmar sig är det därför många som börjar planera för att ställa sommarstugan i ordning inför säsongen. Men planerar du att röja ut de gamla garderoberna eller rensa ut boden på lantstället bör du vara försiktig med vad du slänger. I många fall finns det nämligen riktiga dyrgripar gömda bland ”bråtet” som samlats över tid.

– Det kan vara jättesvårt för dig som lekman att veta vad som har ett värde på auktion eller inte. Mitt tips är därför att plocka in ett auktionshus som kan göra en kostnadsfri värdering av dina saker så att du är säker på att du inte slänger något värdefullt, säger Davis Brolin, föremålsexpert på auktionssajten Auctionet.com

Snarare än att hamna på tippen kan dina gamla serietidningar, fiskedrag och möbler alltså ge dig många tusenlappar på auktion. I bildspelet nedan har vi samlat några exempel på tillsynes ”vardagliga” saker som du skulle kunna hitta i ett förråd på lantstället men som faktiskt är eftertraktade auktionsobjekt.

Bildspel:

Presenteras av

 

LÄMNA IN LOKALT - SÄLJ GLOBALT
Varför sälja hos Auctionet.com?


Enkelt

Vi kommer hem till dig och värderar och kan ofta ta med föremålen direkt

Tryggt

Dina föremål värderas av experter så du vet att du får rätt betalt

Bra betalt

Dina föremål säljs på Auctionet.com, Sveriges största sajt för auktioner

Hitta ditt närmsta auktionshus här.

Gör en värdering

Har du något att sälja?

Bli kontaktad för en kostnadsfri värdering.